ST Martensommegangstraat 38 - 9220 Hamme (O.-Vl.)
Tel.: 052 77 01 00 052 77 01 00
Wij zijn gesloten op woensdag en zondag en zijn dan niet bereikbaar.
Contacteer ons!
Informatie-aanvraag vanaf uw website

Uw pedicure aan huis

Wat is er heerlijker dan na een drukke dag op het werk thuis te komen en in de watten gelegd te worden? Een heerlijke voetmassage- of verzorging in uw eigen omgeving is altijd net iets aangenamer. Als pedicure aan huis in Hamme behandel ik al uw voetklachten, maar bied ik ook verwenmomentjes aan.

Straal 10 kilometer 

Om elke voetbehandeling optimaal te laten verlopen, werk ik alleen op afspraak. Van maandag tot en met zaterdag ben ik tussen 09.00 uur en 20.00 uur beschikbaar behalve op woensdag. Omdat kwaliteit op nummer één staat in mijn prioriteitenlijst, kom ik in een straal van tien kilometer rond Hamme bij u op bezoek.

Hygiëne

Behandelingen op locatie, dat is net hetzelfde alsof u naar een praktijk zou komen. Een ideale situatie voor (oudere) mensen die minder mobiel zijn. Er is geen beperking wat betreft behandelingen en alle materialen en producten worden door mezelf voorzien. Maximale hygiëne en comfort zijn en blijven de sleutelwoorden tijdens elke medische voetverzorging.

OCMW/ziekenfonds 

Behalve de behandelingen aan huis informeer ik u ook over eventuele tussenkomsten van het ziekenfonds of het OCMW. Vraag mij naar de voorwaarden of u in aanmerking komt. 

Contactopname

 

Zegt u dat wel iets, voetverzorging- en behandeling in uw locatie van voorkeur? Neem dan zeker telefonisch contact met mij op voor een afspraak. Vanuit Hamme rijd ik in een straal van tien kilometer tot aan uw deur. Twijfel niet, u zal het zich niet beklagen. En uw voeten zeker niet.

Clikc+