ST Martensommegangstraat 38 - 9220 Hamme (O.-Vl.)
Tel.: 052 77 01 00 052 77 01 00
Wij zijn gesloten op woensdag en zondag en zijn dan niet bereikbaar.
Contacteer ons!
Informatie-aanvraag vanaf uw website

Nagelverzorging met gellak van Orly Gel FX

Goed verzorgde handen en voeten maken uw uiterlijk compleet, u ervaart een prettige behandeling. Gezonde voeten dragen bij aan uw gezondheid. En daarbij horen ook gezonde nagels, iets wat al te snel over het hoofd wordt gezien. Voor nagelverzorging in Hamme met voedende gellak moet u bij Ann D’hollander zijn.

Iedereen wil graag nette en verzorgde voeten hebben waarmee we onbezorgd in de open schoenen kunnen stappen, zeker in de zomermaanden. Door beschadigingen en schimmels aan de nagel kunnen de teennagels er onsierlijk uitzien.

Orly Gel FX

Om uw nagels er netjes en verzorgd te doen uitzien, maak ik gebruik van gellak van het kwaliteitsmerk Orly Gel FX. Deze gellak zit boordevol vitaminen en is daarmee geen gewone gellak/gelpolish. De antioxidanten vitamine A en E helpen om de gezondheid van uw nagels te bevorderen, terwijl pro-vitamine B5 de structuur van de natuurlijke nagel beschermt.

 

Ontelbare kleuren

Deze revolutionaire gellak zorgt voor een langhoudende kleur - ongeveer drie weken - op de nagels met een hoogglans afwerking. Bovendien is ze verkrijgbaar in meer dan vijftig verschillende kleuren.

Contactopname 

Verzorgde voeten zorgen voor een verlichtend gevoel. Geen pijntjes, geen lelijke nagels, … Vrij in open zomer- of lentschoenen rondlopen. Boek een afspraak voor een nagelverzorging pur sang. In een straal van tien kilometer rond Hamme kom ik gratis naar uw thuis.

Clikc+