ST Martensommegangstraat 38 - 9220 Hamme (O.-Vl.)
Tel.: 052 77 01 00 052 77 01 00
Wij zijn gesloten op woensdag en zondag en zijn dan niet bereikbaar.
Contacteer ons!
Informatie-aanvraag vanaf uw website

Ann D’hollander, uw medisch pedicure in Hamme

Onze voeten zijn het meest intensief gebruikte lichaamsdeel. Doordat ze dagelijks zwaar worden belast, krijgen we vroeg of laat te kampen met talloze ongemakken. Ann D’hollander is the place to be voor een professionele medischepedicure in Hamme.

Medisch pedicure

Onze voeten krijgen het dagelijks hard te verduren. Het is daarom erg belangrijk dat u regelmatig een professionele voetverzorging laat uitvoeren waarna u weer op wolkjes loopt.

Nagelverzorging

Goed verzorgde handen en voeten maken uw uiterlijk compleet. Gezonde voeten dragen bij aan uw gezondheid. En daarbij horen ook gezonde nagels, iets wat al te snel over het hoofd wordt gezien.

Pedicure aan huis

Een heerlijke voetmassage- of verzorging in uw eigen omgeving is altijd net iets aangenamer. Bel voor een afspraak, van maandag tot en met zaterdag 9u-20u uitgezonderd woensdag. Binnen een straal van tien kilometer rond Hamme.

Over Ann D’hollander

Met een specialisatie in medische manicure en pedicure neem ik uw handen en voeten onder handen. Met twintig jaar ervaring in de gezondheidszorg beheers ik talloze behandelmethodes.

Contact

Is alles duidelijk? Zijn er nog vragen? Of wil u gewoon een afspraak maken? Voor alle vragen mag u mij contacteren. Ik sta elke dag van 9u00 tot 20u00 voor u paraat uitgezonderd woensdag en zondag, telkens van 9u ’s morgens tot 20u in de avond. Uw voeten zullen u dankbaar zijn.

Clikc+