ST Martensommegangstraat 38 - 9220 Hamme (O.-Vl.)
Tel.: 052 77 01 00 052 77 01 00
Wij zijn gesloten op woensdag en zondag en zijn dan niet bereikbaar.
Contacteer ons!
Informatie-aanvraag vanaf uw website

Ann D’hollander, uw medisch pedicure 

Uw voeten zijn levenslang uw trouwe onderdanen. Om ze in conditie te houden, verdienen ze regelmatig extra aandacht. Voetverzorging is in tegenstelling tot wat veel mensen denken geen overbodige luxe. Ann D’hollander is uw medisch pedicure in Hamme die tot bij u thuis komt.

 

Met een specialisatie in medische manicure en pedicure neem ik uw handen en voeten onder handen. Met twintig jaar ervaring in de gezondheidszorg heb ik talloze behandelmethodes ontwikkeld voor diabetespatiënten, zwangere vrouwen, oudere mensen met kalknagels of mensen met afwijkende nagelgroei.

 

Continue bijscholingen stellen me in staat om alle standaard en verdergevorderde behandelingen toe te passen die uw handen en/of voeten nodig hebben.

Specialisaties

  • Pijnloos verwijderen veeltpitten/ingegroeide nagels.
  • Behandelen/verzorgen van schimmel, nagels,broze en gekromde nagels,kloven,eeltvorming, …
  • Behandelen wintervoeten- en handen
  • Aanpakken wratten/blaarvorming
  • Psoriasisnagels/nagelbijten

Op locatie

Als medisch manicure en pedicure werk ik alleen op locatie. Wanneer u zich bevindt binnen een straal van tien kilometer rond Hamme, dan kom ik tot bij uw thuis voor de behandeling of verzorging. Daarvoor vraag ik om een telefonische afspraak te maken. elke dag van 9u00 tot 20u00 behalve woensdag en zondag beschikbaar.

Contact

Zit u nog met vragen? Wil u extra info over eventuele tussenkomsten van het OCMW of uw ziekenfonds? Of wil u gewoon uw handen en voeten laten verzorgen. Zoals met alles: beter voorkomen dan genezen. U moet er uw hele leven mee verder. Graag hoor ik een telefoontje van u. Tot binnenkort.

Clikc+